top of page

Op zoek naar unieke cadeautjes?

Het duurt niet meer lang tot het kerst is? Of Moederdag? Verjaardag? Jubileum?

Maakt niet uit welke gelegenheid het is: je bent voor bijna alles verplicht een cadeautje te kopen en iemand te verassen of gelukkig te maken. Maar het is lastig, hè? Iedereen wil inmiddels het uniekste cadeautje vinden. Niet alweer een bosje bloemen voor de moeder. Niet alweer een flesje wijn voor de medewerker. Niet alweer een zelfgemaakte cadeaubon voor de beste vriend. Hij zal hem waarschijnlijk toch niet inlossen!Standaard cadeautjes vinden en schenken kan iedereen.

Maar unieke cadeautjes geven, kunnen alleen diegenen die echt nadenken over een persoon. Diegenen, die de ontvanger verrassen met hun cadeautjes en een glimlach op het gezicht toveren. Diegenen, die het hart raken met hun unieke en fantasierijke cadeautjes.

Diegenen, die een traan of twee over je wang laten rollen. Dit zijn precies de mensen die je nodig hebt.


Wil je ook zo’n persoon worden?

Lees dan verder.


Wat betekent uniek?

Iedereen kent de term “uniek”. Het betekent buitengewoon, onverwacht of buiten het gewone. Een gelegenheid, kans, belevenis, ervaring of vondst is buitengewoon en uniek als het de enige in zijn soort is. Iets is bijzonder goed en heeft een bijzondere kwaliteiten. Iets is super, fenomenaal en fabuleus. Gewoon uniek! Zoals bijvoorbeeld onze cadeaupakketten voor iedereen en iedere gelegenheid.


Wat maakt een cadeau-idee een uniek cadeau?

In principe is het niet erg gemakkelijk om het te hebben over unieke cadeau-ideeën. Sommige mensen houden van dingen die andere waarschijnlijk raar vinden. Weer andere zullen waarschijnlijk nergens meer van opkijken. Dit is niet verwonderlijk gezien de wilde wereld van nieuwe hebbedingetjes en gadgets. Een ander daarentegen zal verrukt zijn over de een vers sap met “I Love Zeeland” op de fles. Diegene zal het cadeautje zeker als “echt buitengewoon” beschouwen.Dus, iedereen heeft individuele wensen en houdt van iets anders. Gelukkig houden wij daar rekening mee en stellen cadeaupakketten met allerlei dingen voor iedereen samen. Hier vindt iedereen wat wils. We verzekeren dat bij ons alles 100% persoonlijk en met een extra portie liefde wordt gedaan. We kijken ook naar de kleinste details en willen graag iedereen blij maken met onze producten – jong of oud. We zijn pas tevreden als jij dat ook bent!


Unieke mensen en gelegenheden verdienen unieke cadeautjes!

Cadeaus geven is mooi maar vraagt ook om een grote portie tijd, creativiteit en misschien ook geld. Houd je niet van creativiteit, knutselen, schaar, lijm en draad? Men denkt altijd dat de vraag, wat een cadeautje uniek en belangrijk maakt, moeilijk te beantwoorden is. Want iedereen heeft andere wensen, ideeën en prioriteiten. Het belangrijkste waarvoor je moet zorgen is dus, dat het cadeautje voor iemand net zo uniek is als de persoon zelf. Er zijn geen grenzen aan je creativiteit als het op unieke cadeautjes aankomt! Maar hoe kan je weten wat bij iemand past?


Waar liggen de interesses van die persoon? Is diegene een bakliefhebber? Dan kan ons “Zeeuws zoet bakpakket” een optie zijn. Houdt iemand van Zeeuwse snoepjes? Kies dan voor onze kleine of grote snoepmanden. Heb je zin in een bierproeverij met je beste vriend? Dan is ons bierpakket met verschillende soorten bier en bierglazen de juiste keuze. Kijk gerust door onze grote selectie. Bij ons vind je 100% waar je op zoek naar bent.


Unieke verpakkingen voor unieke cadeautjes!

Unieke cadeautjes moeten ook op een unieke manier worden gepresenteerd. De geschenkverpakking is belangrijk voor de eerste indruk en deze is bepalend voor de vraag of de ontvanger het cadeautje wil uitpakken of niet. Daarvoor kan je natuurlijk voor de simpelste optie kiezen en alles in inpakpapier inpakken. In onze blogbijdrage over duurzame cadeautjes vind je duurzame alternatieven voor normaal cadeaupapier.

In onze boerderijwinkel Buijsrogge hebben wij een unieke manier bedacht om onze cadeaupakketten in te pakken. Een manier die zo duurzaam mogelijk is, maar ook zo praktisch en mooi mogelijk. Onze producten worden namelijk in duurzame geschenkdozen gepresenteerd die een wow-effect zullen creëren onder de kerstboom, op een verjaardag of gewoon in het alledaagse leven. Onze unieke cadeautjes hebben een speciale coating, zodat je met een krijtstift een persoonlijke boodschap op het geschenk kunt schrijven. De ontvanger kan het er weer afvegen, herschrijven en aan iemand anders geven.


Met een beetje magie en creativiteit kunnen onze verpakkingen zelfs poppenhuizen, lantaarns en politiebureaus worden. Heb je dat al eens gezien? Nee, toch? Onze cadeaupakketten zijn volledig uniek. In Zeeland, in Nederland en over de hele wereld!


Waarom het de moeite waard is om bij Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes langs te komen.

Dag in, dag uit is onze familie en ons team op zoek naar nieuwe ideeën voor cadeaupakketten en unieke cadeautjes. We bruisen echt van de nieuwe ideeën. Wie dan inspiratie zoekt voor een uniek cadeautje, vindt bij ons zeker het passende cadeaupakket. Voor jong en oud, voor hem en haar, voor iedereen en elke gelegenheid.


Je houdt van de unieke mix van de geur van kerstbomen – die je trouwens vanaf december in onze winkel kan kopen – chocomel en glühwein? Dan kom bij ons langs en laat je zelf overtuigen van onze unieke cadeaupakketten. We leggen bewust de nadruk op duurzaamheid, streekproducten en persoonlijkheid. Een uniek cadeaupakket is bij ons in een mum van tijd gevonden!


We kijken uit naar jouw bezoek!

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page