Online Cadeaupakketten

Kerstpakketten bestellen

  • Voor het bedanken van een goede vriend of vriendin

  • Om jouw partner te kunnen verrassen met kerst

  • Om je klanten of medewerkers te bedanken voor de succesvolle samenwerking

  • Omdat je op zoek bent naar eens iets anders dan de standaard kerstpakketten van de groothandel?
     

Je hebt het druk met je bedrijf en geen tijd (en misschien ook helemaal geen zin) om door drukke winkelstraten te lopen op zoek naar leuke producten om het perfecte kerstpakket samen te stellen? Je hebt de voorkeur om juist vanuit je comfortabele stoel online kerstpakketten te bestellen en deze laten afleveren?

 

Dan hebben we allerbeste oplossing voor je!

 

Bij ons kun je online kerstpakketten bestellen. De origineelste en uniekste pakketten boordevol met Zeeuwse streekproducten. Perfect om vrienden, familie, collega’s of medewerkers met kerst eens écht goed te kunnen verrassen!

 

Je kunt de kerstpakketten online bestellen in onze webshop, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon komen afhalen bij onze boerderijwinkel.

Ben je op zoek naar een origineel kerstpakket?

Originele kerstpakketten online bestellen en aan huis laten bezorgen óf in onze boerderijwinkel in Goes afhalen.

Wij maken het je gemakkelijk

Je wilt dat je medewerkers een gezellig avondje hebben? Dan hebben we daarvoor het perfecte kerstpakket. Klein of grote pakketten, maar altijd boordevol lekkernijen, zoals drankjes en hapjes. Met kaas of gewoon zonder, helemaal veganistisch of biologisch. Voor iedereen is er het perfecte kerstpakket.

Geven is altijd mooi

Onze kerstpakketten zijn gevuld met de allerlekkerste streekproducten uit Zeeland. Er is voor iedereen wel iets bij om van van te kunnen genieten. Kijk gerust rond in onze selectie kerstpakketten en bestel vandaag nog deze unieke Zeeuwse kerstpakketten.
 

Kerstpakketten bestellen op maat

Geen aanvraag is ons te gek. Alle cadeau- en kerstpakketten die je op deze site ziet, zijn volledig aan te passen aan je wensen. We kunnen de kerstpakketten ook helemaal op maat voor je samenstellen. Zo is er altijd een kerstpakket dat binnen het budget past, maar ook nog eens altijd in de smaak valt bij de ontvanger.

Groot bedrijf en daarom veel kerstpakketten nodig? Geen enkel probleem voor onze kerstgeschenk specialisten. We maken gebruik van een inpakstraat en een grote bestelling van duizend of meer pakketten schrikt ons totaal niet af.

We 🖤 Zeeland. Daarom bieden we in onze winkel een ruim assortiment aan van echt typisch Zeeuwse streekproducten. Niet alleen de lekkerste hapjes en drankjes, maar ook cadeautjes met Zeeuws thema. Denk bijvoorbeeld aan gastendoekjes of keukendoekjes met het echt Zeeuwse knoopje. Of fietsbellen in de vorm van de Zeeuwse knop en nog veel meer!

Kerstpakketten op maat gemaakt

Bestel kerstpakketten in onze webshop en verras vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties

Als relatiegeschenk, huwelijksgeschenk of als kerstgeschenk. Er zijn genoeg redenen te bedenken om iemand met de feestdagen eens extra goed te bedanken met een van onze kerstpakketten. Maar waarom zou iedereen hetzelfde cadeau moeten krijgen?

Ieder mens is uniek en iedereen houdt weer van andere dingen. Hoe kun je beter waardering tonen dan met een cadeau waar echt aandacht is besteed? Daarom kun je bij ons terecht voor unieke gepersonaliseerde kerstpakketten.

De allerlekkerste, meest originele of luxe Kerstpakketten op maat gemaakt. Ideaal voor het verrassen van je partner, vriend of vriendin, collega’s of de klanten van je bedrijf.