top of page

Online Cadeaupakketten

Ben jij opzoek naar leuke en originele cadeaupakketten voor  vrouwen?

  • Een Moederdag cadeautje voor moeders, een attentie voor je zus of verjaardagscadeau voor een vriendin. Op een gegeven moment is het genoeg met bloemen, parfum en juwelen. Maar wat kun je anders geven?

  • Wij bieden originele, lekkere, unieke en onvergetelijke cadeaupakketten voor iedere vrouw. Onze pakketten maken we in iedere vorm en maat. Of het nu een kleine attentie is of als je echt wil uitpakken en haar hart wil veroveren.

Wij hebben de leukste cadeaupakketten voor vrouwen!

Waarom voor onze cadeaupakketten voor vrouwen kiezen?

Van winkel, naar je thuis!

We zijn een familiebedrijf, waarin iedereen meehelpt. Vrouwen én mannen werken samen, zij aan zij. En daarom weten we dat het belangrijk is om af en toe “Dank je wel!” tegen onze vrouwen – en tegen alle vrouwen – te zeggen. Daarom is dit het juiste moment om te kiezen voor een van onze geschenkpakketten voor vrouwen.

Lokaal, duurzaam, origineel en op maat

Wij bieden een verscheidenheid aan cadeaupakketten voor vrouwen aan, waar alleen lokale goederen en duurzame materialen te vinden zijn. 

Creativiteit is ons tweede naam

We zijn een familiebedrijf, waarin iedereen meehelpt. Vrouwen én mannen werken samen, zij aan zij. En daarom weten we dat het belangrijk is om af en toe “Dank je wel!” tegen onze vrouwen – en tegen alle vrouwen – te zeggen. Daarom is dit het juiste moment om te kiezen voor een van onze geschenkpakketten voor vrouwen.

Cadeaupakket voor vrouw zelf samenstellen?

Of het nu origineel, praktisch en nuttig of juist ongewoon is. Bij ons vind je het perfecte cadeau voor vrouwen. Iedere vrouw heeft andere wensen, dus kun je bij ons ook je persoonlijk cadeau pakket voor je vrouw samenstellen. Hoe? Mail of bel ons en we spreken je wensen voor het ideale cadeau pakket verder!

Wat is een goed cadeaupakketen voor een vrouw?

Typisch cadeaupakket voor een vrouw

We bieden je cadeaupakketten aan met bakmixen voor stroopwafels, pannenkoeken, appeltaart, oliebollen, Zeeuwse bolussen en nog veel meer lekkere hapjes. Bovendien vind je in onze pakketten ook thee, wijn, snacks, snoepjes en andere mooie cadeauartikelen. Hier houdt iedere vrouw van, toch?

Persoonlijk cadeaupakket voor een vrouw

Geschenken met een persoonlijke opdruk of inscriptie zijn een mooi persoonlijk cadeau voor een vrouw. Gewoon nog eens “Ik hou van je!“ zeggen? Dat kun je zelfs op onze verpakkingen laten schrijven. Deze tekst kun je later weer uitvegen en zo het pakket opnieuw schenken – een herbruikbare cadeauverpakking is wel zo duurzaam.

Is er maar één cadeaupakket voor de vrouw?

Nee! Want iedere vrouw heeft natuurlijk andere wensen. Het maakt namelijk verschil of je op zoek bent naar geschenken voor je zus, tante of oma. De gelegenheid kan natuurlijk ook anders zijn. Daarom vind je bij ons een grote selectie van cadeaupakketten voor vrouwen.

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Nog vragen over onze cadeaupakketten voor vrouwen?

Heb je een idee voor jouw cadeaupakket?

Bel of mail ons of kom even bij ons in de winkel langs! We helpen je graag bij persoonlijke wensen en kijken ernaar uit om je te helpen.

Hoe verpakken wij de cadeaupakketten?

Heel duurzaam en natuurlijk zonder onnodig plastic! We hebben voor dit jaar extra pakketten laten maken uit duurzaam materiaal. Dus de persoon die het cadeaupakket krijgt, kan de verpakking hergebruiken. Heel duurzaam, toch!

Heb je ooit cadeaupakketten aan vrouwen willen sturen maar geen tijd gehad?

Geen probleem! Bij ons kun je een cadeaupakket online of in de winkel uitzoeken, betalen en laten bezorgen. Makkelijker kan het niet, toch?

Ben je fan van onze cadeaupakketten?

We horen het graag of jij, en natuurlijk de vrouw die het cadeaupakket krijgt, tevreden was. Of heb je ideeën of verbeteringen? Laat het ons weten! We houden van creativiteit.

Waarom aarzel je nog?

Geef de vrouwen in je leven leuke cadeaupakketten om hen te bedanken, te feliciteren of gewoon om wat aandacht te geven. Laat jouw moeder, vriendin, echtgenote, tante en alle vrouwen zien hoe belangrijk ze voor je zijn en hoeveel je ze waardeert!

Veel plezier met onze cadeaupakketten voor vrouwen!

Een paar voorbeelden van een cadeaupekket voor een vrouw

bottom of page