top of page

Online Cadeaupakketten

Cadeaus voor haar

Deze grote vraag drijft liefhebbende echtgenoten, vaders, zonen en vrienden regelmatig tot wanhoop. Elke vrouw is blij met een beetje aandacht, een klein cadeautje – vooral als je haar er zomaar mee verrast.

Wij bieden je originele, lekkere, unieke en onvergetelijke cadeaus voor haar. Onze cadeaupakketten komen in iedere vorm en maat. Of het nu een kleine attentie is of als je echt wil uitpakken en haar hart wil veroveren.

 

We laten met onze cadeaus voor haar alle damesharten sneller kloppen!

Wat kun je haar voor een cadeau geven?

Waarom voor onze cadeaus voor haar kiezen?

Lokaal

Het gevoel van nabijheid en thuis speelt voor ons een zeer belangrijke rol. Wij hechten er de hoogste waarde aan, dat de producten een goed verhaal hebben, zoveel mogelijk duurzaam zijn of de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is.

Duurzaaam

We gebruiken duurzame materialen en kijken altijd naar duurzame oplossingen. Op onze verpakkingen kun je met een krijtstift persoonlijke boodschappen schrijven en ze weer wegvegen. Zo kan je hat pakket opnieuw schenken – heel duurzaam!

Originaliteit

Heel gewoon, maar toch anders! Onze verpakkingen kunnen worden omgetoverd tot poppenhuizen of een unieke lantaarn. Kinderen kunnen ermee knutselen, erop schrijven en ze zelfs in stukken snijden. Er zijn geen grenzen aan creativiteit!

Op maat

Als je zelf een idee hebt voor een cadeaupakket, neem alsjeblieft contact op! Wij houden van creativiteit!

Onze cadeaus voor haar

Fijnproevers

Echte fijnproevers kunnen bijvoorbeeld verrast worden met een keuze aan zoete en hartige hapjes in een van onze borrelpakketten of snoepjes pakketten.

 

Heerlijk lekker!

Bakliefhebbers

Voor bakliefhebbers hebben wij bakpakketten met lekkere bakmixen voor pannenkoeken, oliebollen, appeltaart, stroopwafels en nog veel meer. De kers op de taart is het receptenboek “Zeeuwse zoet”, waar alles stap voor stap wordt uitgelegd.

 

Veel plezier met bakken!

Bier- en wijnliefhebbers

Heeft jouw vrouw liever een selectie van verschillende bieren voor de volgende bierproeverij? Voor haar zou het, in plaats van alleen de gebruikelijke fles wijn, ook een cadeaupakket kunnen zijn met wijn, hapjes, kaas en een mooie houten kist.

 

Gewoon anders en heel bijzonder!

Onze cadeaus voor haar gaan altijd 1 stapje verder

De mooiste cadeaus voor haar

Er zijn veel opties voor originele geschenken om een vrouw te verrassen, maar sommige geschenken zoals bloemen of chocolade zijn misschien niet de meest creatieve. Deze keer wil je iets speciaals geven. Kies daarom voor onze cadeaupakketten!

Geweldige, originele en ongewone cadeaus voor haar

Er zijn veel originele en ongewone ideeën die normale geschenken in de schaduw stellen. We zijn ervan overtuigd dat je het juiste geschenk in onze categorieën zult vinden. Bij ons vind je tal van manieren om uw waardering te tonen met het juiste cadeau. Wees degene die haar ogen laat schitteren met je volgende cadeau!

Wij zijn een familiebedrijf, waar iedereen meehelpt! Vrouwen en mannen werken samen hand in hand. En daarom willen we het liefst iedere dag eenvoudigweg "Dank je wel!" tegen alle vrouwen zeggen. Wil jij dat ook? Dan is nu het juiste moment om te kiezen voor een van onze “cadeaus voor haar”!

Waarom aarzel je nog?

Laat jouw moeder, vriendin, echtgenote, tante en alle anderen zien hoe belangrijk ze voor je zijn en hoeveel je ze waardeert! Geef de vrouw in je leven een leuk cadeaupakket. Ze zullen ieder vrouwenhart sneller laten kloppen...

Maak haar blij

Een vrouw een cadeau geven heeft immers geen gelegenheid nodig! Onze cadeaus voor haar zijn perfect voor me-time avonden, avonden met de beste vriendin of gewoon voor tussendoor!

Nog vragen?

Lees graag onze blog over duurzame cadeautjes. Daar laten we ook verschillende manieren zien hoe je een cadeautje duurzaam kan inpakken.

 

Of mail of bel ons of kom graag bij ons in de boerderijwinkel in Goes langs. Een bezoek is altijd de moeite waard.

Een paar voorbeelden van cadeaus voor haar

bottom of page