top of page

Online Cadeaupakketten

Relatiegeschenken

Het is niet altijd eenvoudig om de juiste relatiegeschenken voor een klant of een medewerker te vinden. Je kent hem of haar niet redelijk goed. Desondanks moet er iets zijn wat bij alle klanten past.

 

Bespaar veel tijd en frustratie en krijg een beetje relatiegeschenken-inspiratie met onze ruime keuze aan cadeaupakketten!

Je bent op zoek naar relatiegeschenken?

Waarom voor cadeaupakketten als relatiegeschenken kiezen?

Waarom heb je relatiegeschenken nodig?

Niets komt vanzelf! Je moet jouw respect en erkenning verdienen. Mensen die zich positief onderscheiden door buitengewone prestaties of bijzondere vaardigheden worden in de samenleving gewaardeerd.

Wil jij ook worden gewaardeerd en gerespecteerd?

Kies dan voor unieke relatiegeschenken waaraan iedereen zich zal herinneren. Het is niet onmogelijk om iets geschikts te vinden.

Relatiegeschenken als bedankjes

Wanneer je waardering toont aan anderen, zullen zij iets terugdoen voor je. Wanneer je je klanten en partners aandacht laat zien, is de kans veel groter dat ze nog een keer terugkomen en je langer in hun gedachten blijft.

Relatiegeschenken als kleine attentie

Als je een klein budget hebt of als je het onzin vindt om veel geld te besteden aan een luxe geschenk is een kleine attentie natuurlijk ook prima. Bij ons vind je al cadeaupakketten als relatiegeschenken vanaf een klein budget!

Relatiegeschenken kopen

Onze jarenlange ervaring met relatiegeschenken

Met onze jarenlange ervaring en heel veel brainstormen hebben wij de allerbeste producten geselecteerd voor je relatiegeschenken. Producten waar je mee opvalt en waar wij onze handen voor in het vuur durven te steken.

Lokaal en duurzaam

We verkopen alleen maar producten die lokaal en milieuvriendelijk zijn. We proberen eerst lokale producten in te kopen voordat we buiten Zeeland kijken. We gebruiken duurzame materialen en kijken altijd naar de duurzaamste oplossing.

Kwaliteit komt altijd op de eerste plaats

Dat is onze hoofdregel!

Bij ons heeft alles een 100% hoge kwaliteit. Anders komt het niet in de winkel en ook niet in jouw relatiegeschenken terecht.

Relatiegeschenken met echte verhalen

Knabbel je een weg door onze zoete Zeeuwse wereld.

Onze grote en kleine snoeppakketjes zitten vol met lekkere zoete en hartige dingen. Absoluut een aanbeveling waard - voor groot en klein en vooral als relatiegeschenken!

Beter drinken om te vergeten, dan vergeten om te drinken.

Daarom bieden wij talrijke cadeaupakketten met Zeeuws bier, wijn of nobele bubbels. Perfect voor een borreltje, een avond met vrienden of met z’n tweeën.

POTverdorie is dit lekker!

De potverdorie-wat-lekker dip is daadwerkelijk super lekker en een echte aanrader op de boterham, op een luxe biefstuk of op een borrelplank naast kleine hapjes. 

 

Wist je dat in de potverdorie dip fruiten en groenten in zitten, die ofwel te klein, te krom, te groot zijn of deukjes hebben. En dit goede verhaal erachter maakt het niet zomaar lekker, maar bijzonder lekker.

Koekje bij de thee?

Ons “Zoete Zeeuwse bakpakket” omvat alles wat je voor bolussen, appeltaart, stroopwafels en pannenkoeken nodig hebt. Het is een echte aanrader voor grote en kleine bakfans.

Relatiegeschenk online bestellen

We bieden online en in onze winkel een breed assortiment en persoonlijke service. Kies een product of cadeaupakket, voeg het toe aan het winkelmandje, betaal online en laat het bezorgen of kom het zelf in onze winkel afhalen.

On team staat klaar voor je

Voordat je bij ons wat koopt, is het misschien leuk om ons daadwerkelijk te leren kennen, of niet? Kom daarom eens langs bij ons!

Wij verzekeren dat een bezoek altijd de moeite waard is.

Kijk eens onze relatiegeschenken

bottom of page