top of page

Online Cadeaupakketten

Cadeaupakketten voor bedrijven

Bij ons kan je alle kanten op wat betreft grote orders. Wij hebben al vele bedrijven blij gemaakt met onze pakketten. Hoe we dat doen? Luisteren naar wat de klant wilt en vooral je werknemers willen. Geen afgezaagd cadeaupakket, maar echte kwaliteit. Daar worden wij blij van, maar vooral degene die het ontvangen.

Wij blijven nieuwe producten zoeken.

Alles is 

mogelijk.

Iedereen wordt toch blij van blije werknemers?

Alle mogelijkheden, behalve standaard cadeaupakketten

Waar wij zelf niet tegen kunnen zijn standaard pakketten, die je helaas heel vaak ziet. Wij hopen jij ook niet! 

Als dat wel zo is zijn wij helaas geen match op het gebied van cadeaupakketten, maar aangezien je onze site hebt gevonden zal dat niet zo zijn.

Iedereen wil graag leuke collega´s, ook die van jou.

Onze cadeaupakketen voor bedrijven 

Het leukste cadeaupakket

Een van de belangrijkste dingen in je bedrijf zijn toch wel tevreden medewerkers. Die zetten toch net dat ene stapje verder. Net als wij. Alleen dan met onze cadeaupakketten voor bedrijven. Wij denken altijd met je mee en zorgen ervoor dat je een volledig persoonlijk cadeaupakket kan geven aan je werknemers.

Duurzame cadeaupakketten

Misschien dat je het gemerkt hebt, maar tegenwoordig is duurzaamheid toch wel een dingetje aan het worden.. Daarom proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de duurzaamheid van onze pakketten. We proberen oplossingen te vinden voor de gigantische hoeveelheid plastic die tegenwoordig gebruikt wordt bij verpakkingen.

Cadeaupakketten doen maar dan?

Je werknemers zullen je dankbaar zijn!

Neem even contact met ons op! Of bestel het via de webshop hebben wij meer marge:). Het makkelijkste is als je voor grote bestellingen even contact op neemt, kunnen we mooie afspraken maken en kijken wat de mogelijkheden zijn!

bottom of page