Online Cadeaupakketten

Kerstpakketten met streekproducten

Dan hebben wij de perfecte kerstpakketten met streekproducten samengesteld voor jou!

 

Meer streekproducten dan bij ons ga je nergens anders niet vinden. Lokale producten met een verhaal verkopen wij het liefst in de winkel. Direct contact met de leveranciers vinden wij belangrijk. Zo kunnen we het verhaal het beste overbrengen aan de klant.

 

Vertel jij het verhaal weer door aan jouw werknemers of klanten, door een kerstattentie te vullen met deze mooie streekproducten?

Neem contact op! We gaan voor je aan de slag!

Vind je duurzaamheid en lokaliteit belangrijk?

Van kleine lokale winkel, naar jullie thuis.

Wij – Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes – hebben natuurlijk groenten en fruit, maar ook (biologisch) vlees, zuivel, kaas, sap, bakproducten, cadeauartikelen en nog veel meer. De perfecte manier om speciale kerstpakketten voor jou te maken, volledig bestaand uit streekproducten van onze lokale leveranciers.

Kerstpakketten met streekproducten

Er is steeds meer vraag naar streekproducten met Zeeuwse kenmerken. Lokale kerstpakketten zorgen voor dubbel goed gevoel.

Onze streekproducten komen uit Zeeland

Het gevoel van nabijheid en thuis speelt voor ons een zeer belangrijke rol. Wij hechten er veel waarde aan, dat de producten een goed verhaal hebben, zoveel mogelijk duurzaam zijn of de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk is. Pas als een artikel niet aan onze uitgangspunten voldoet of lokaal niet te vinden is, zoeken we buiten de provincie.

Onze kerstpakketten met streekproducten

Bakmixen voor pannenkoeken, oliebollen, stroopwafels, biersoorten van Barbier, groentechips, cadeauartikelen, kaas, koekjes, kruiden, olie, snoepjes, thee, wijn …en nog veel meer. Dus, óf Zeeuwse souvenirs óf lokale specialiteiten: iedereen zal hier iets vinden!

3 redenen waarom je voor ons kerstpakket met streekproducten moet kiezen

100% duurzaamheid

We zijn heel duurzaam. We proberen zo veel mogelijk duurzaam in te kopen en duurzame verpakkingen te gebruiken.

 

Zo min mogelijk plastic!

100% lokaal

Alle producten die we in onze winkel aanbieden komen uit de regio, uit de provincie Zeeland of uit Nederland.

Daar zijn we trots op!

100% liefde

Bij ons wordt alles met 100% liefde samengesteld. We kijken naar de kleinste details.