Online Cadeaupakketten

Cadeaupakketten Zeeland

Ben je op zoek naar perfecte cadeaupakketten voor jouw bedrijf, familie of vrienden?

Cadeaupakketten uit Zeeland in alle soorten en maten zijn een hoofdbestanddeel van ons boerderijwinkel Buijsrogge in Goes. Een cadeaupakket is daarom zeker de juiste keuze.

Neem contact met ons op, per mail of per telefoon. Wij zijn ervan overtuigd dat we samen juiste cadeaupakketten uit Zeeland op jouw behoeften zullen afstellen.

Mok ok é!

(Moet ik ook hebben ;-) )

WE ♥️ CADEUAPAKKETTEN ZEELAND

Snoepjes gaan altijd.

Iets zoets is altijd goed. Des te beter als de lekkernijen ook nog eens uit Zeeland komen. Koekjes, kadekeitjes, dropjes, ... - alles is te vinden in onze cadeaupakketten uit Zeeland.

Zeeuwser gaat het niet meer.

Wat liefdevol is ontworpen, gaat er altijd goed in. Wat dacht je van nieuwe handdoeken met de Zeeuwse knoop? Of heb je liever een fietsbel? Zeep?

Hoogwaardige dranken.

Het is de perfecte tijd om de drankkast van jouw geliefde te vullen met een paar luxe drankjes. Per slot van rekening kan niemand een glas lekkere wijn of bier weigeren, toch? Of het nu gaat om streekbier, wijn uit de streek of een glas champagne (of misschien wel twee) - alleen de edelste druppels vind je in de Cadeaupakketten uit Zeeland.

Gewoon iets lekkers.

We bieden je cadeaupakketten uit Zeeland aan met bakmixen voor stroopwafels, pannenkoeken, appeltaart, oliebollen, Zeeuwse bolussen en nog veel meer lekkere hapjes. Bovendien vind je in onze cadeaupakketten ook thee, wijn, snacks, snoepjes en andere mooie cadeauartikelen.

Hier houdt iedereen van, toch?

Waarom onze cadeaupakketten uit Zeeland?

support your local - regionaal

Met onze verbondenheid met ons Zeeland willen wij je graag een stukje van Zeeland meegeven: in de vorm van onze cadeaupakketten uit Zeeland is de cultuur voor ons een belangrijke inspiratiebron, zodat wij onze creativiteit ten volle kunnen benutten.

 

Alle producten worden door ons getest, zodat wij cadeaupakketten van hoge kwaliteit kunnen samenstellen en andere mensen met een zuiver geweten vreugde kunnen brengen.

strong together - gemeenschap

Gedreven door de verbondenheid met de Zeeuwse regio en haar producten, is Cadeaupakketten Zeeland ontstaan. Er zijn zoveel mooie schatten in ons vaderland. We hoeven ze alleen maar te onderzoeken.

Onze visie is om regionaal geproduceerde producten dichter bij elkaar te brengen - verenigd in onze cadeaupakketten Zeeland. Wij willen de aandacht vestigen op de producten, hun productie en producenten en het verhaal erachter zo transparant mogelijk vertellen.

be kind – verantwoordelijkheid

Meer producten uit Zeeland dan bij ons ga je nergens anders vinden. In de winkel verkopen wij het liefst lokale producten met een verhaal. Direct contact met de leveranciers vinden wij belangrijk. Zo kunnen we het verhaal het beste overbrengen aan de klant.

 

Wij vinden dat wij de verantwoordelijkheid dragen om een stukje Zeeland aan jou verder te geven.