top of page

Online Cadeaupakketten

Kerstpakket Bedrijf

Wil je met kerst de collega’s, medewerkers of jouw zakenrelaties eens extra in het zonnetje zetten? Iedereen weet: het goed onderhouden van contacten is van groot belang voor het succes van de onderneming.

 

Het kan daarom geen kwaad om aan het eind van het jaar eens te laten zien dat je personeel, klanten en zakenpartners waardeert. Met een mooi kerst geschenk zeg je eigenlijk “Bedankt voor het harde werk”, “bedankt voor de samenwerking” of “bedankt voor je klandizie”.

 

Hoe kun je iemand beter bedanken dan met een smaakvol kerstpakket? Iedereen kan een goed gevuld kerstpakket of een leuk relatiegeschenk waarderen, toch?

 

Ben je op zoek naar een kerstpakket voor jouw bedrijf? Een origineel kerstgeschenk om met de feestdagen te kunnen geven aan je medewerkers of collega’s? Bekijk ons ruime aanbod aan kerstpakketten dan eens! Al onze kerstpakketten zijn met de grootste zorg en met passie voor echte Zeeuwse streekproducten samengesteld.

De specialist voor je kerstpakketten

Wat zit er in ons kerstpakket?

Kerstpakket: Gezellig

Je wilt dat je medewerkers een gezellig avondje hebben? Dan hebben we daarvoor het perfecte kerstpakket. Klein of grote pakketten, maar altijd boordevol lekkernijen, zoals drankjes en hapjes. Met kaas of gewoon zonder, helemaal veganistisch of biologisch. Voor iedereen is er het perfecte kerstpakket.

Kerstpakket: Zoet & hartig

Je hoeft natuurlijk niet te kiezen, want zoet en hartig gaan perfect samen. We hebben alles in huis voor het perfecte kerstpakket: koekjes, chocolade, maar ook groente- en knabbel mixen. Sommige snoepjes kunnen zelfs met het bedrijfslogo worden geprint. De zoete en hartige Zeeuwse smaken, die smaken zeker naar meer!

Kerstpakket: Zeeuwse wereld

Perfect voor iemand die van de zilte zeelucht en rust houdt, maar ook kan genieten van een kop thee, Zeeuwse koekjes, zoete bolussen en nuchtere gezelligheid houdt of gewoon eens iets anders op tafel wil zetten tijdens de feestdagen! Voor de echte finishing touch: de Zeeuwse knoop is overal in terug te vinden.

Kerstpakket: Bakken

Oliebollen, appeltaart en stroopwafels? Dit kerstpakket bevat alles wat er nodig is voor ‘Heel Zeeland bakt’. Van biologische abrikozenjam, heerlijke honing en natuurlijk niet te vergeten: allerlei bakmixen. Een echte aanrader voor grote en kleine bakkers.

Kerstpakket: drankjes

Nat, een beetje pittig en vooral erg lekker. Heerlijke hapjes met een selectie van goede bieren, heerlijke wijn of bubbels.

Kerstpakketten op maat

Kerstpakketten op maat

Geen aanvraag is ons te gek. Alle kerstpakketten die we aanbieden zijn volledig aan te passen aan jouw wensen. De pakketten passen daardoor altijd bij het bedrijf en je medewerkers zullen een uniek kerstpakket zeker kunnen waarderen.

Kerstpakketten voor grote en kleine bedrijven

Slechts enkele kerstpakketten nodig of juist grote aantallen? Allemaal geen enkel probleem. Zelfs een order van 1.000 of meer kerstpakketten schrikt ons helemaal niet af. Neem wel op tijd contact met ons op!

Voordelige kerstpakketten: al vanaf € 19,-

Bedrijven kunnen bij ons al kerstpakketten voor minder dan 20 euro kopen. Laat ons vooral al het werk voor doen, want we hebben meer dan genoeg ervaring. Zo heb je zelf genoeg tijd om je werknemers te bedanken voor hun inspanningen in het afgelopen jaar. Daardoor kun je zelf wat meer genieten van de feestdagen.

Een paar voorbeelden van onze Kerstpakketten

Nog vragen over kerstpakketten?

Heb je geen tijd om de kerstpakketten zelf te bezorgen?

Helemaal geen probleem. We bieden een complete verzendservice aan. Zo kun je er op vertrouwen dat werknemers en klanten hun kerstpakketten op tijd zullen ontvangen. Handig voor personeel dat vanuit huis werkt, maar ze toch allemaal een kerstpakket cadeau wilt doen.

Op zoek naar duurzame kerstverpakkingen?

We proberen zelf al het onnodige plastic zoveel mogelijk te voorkomen. We vinden het belangrijk om met onze ecologische voetafdruk rekening te houden.

Heeft een collega speciale wensen?

Stel dan een persoonlijk kerstpakket samen. Iemand houdt erg van bepaalde dingen? Een speciaal dieet, is veganistisch of wil het liefste alleen maar biologische producten eten of drinken? Voor ons is dat geen enkel probleem en alles is mogelijk.

Maakt de kerstman echt jullie kerstpakketten klaar?

Misschien! We houden van wat we doen. Door te zorgen voor kwaliteit en met veel creativiteit, liefde en persoonlijkheid maken we rond kerst de mooiste kerstpakketten voor iedereen binnen het bedrijf.

bottom of page