top of page

Online Cadeaupakketten

Verzenden en Retourneren 

U wilt uw cadeaupakket zelf afhalen?

Super! Dat is natuurlijk de makkelijkste oplossing. Wij kijken uit naar uw bezoek en een praatje met u in de boerderijwinkel Buijsrogge in Goes.

We sturen u een mailtje, als uw cadeaupakket klaar ligt.

U woont in Goes of omgeving? (ca. 8km rond Goes)

Prima! Dan brengen wij persoonlijk uw cadeaupakket naar uw huis of naar de ontvanger van het pakket. Voor € 5,- extra krijgt u een zo snel mogelijke persoonlijke bezorging van ons team binnen 1-2 dagen!

U woont niet in de regio Goes?

Wij sturen uw cadeaupakket zo snel mogelijk (meestal binnen 2-3 werkdagen) naar het adres van uw keuze in Nederland. Of het nu naar uw huis is of naar het adres van diegene die het cadeau zal krijgen.

Bestellingen worden binnen één dag verzonden (ma. - vr., feestdagen niet meegerekend). Als niet alle artikelen op voorraad zijn, kan de verzending vertraging oplopen. In dat geval ontvangt u van ons een e-mail.

Wij rekenen € 7,50 voor de verzending.

Meerdere cadeaupakketten naar verschillende adressen sturen?

Neem contact met ons op!

 

Hoe gaat het met retourzendingen?

Wij proberen altijd alles zo te verpakken dat uw cadeaupakket onbeschadigd aankomt en u nog lang van onze producten kunt genieten.

Is er iets bij u thuis aangekomen dat kapot is of niet aan uw verwachtingen voldoet?

Maak dan een foto van uw cadeaupakket zodra het aankomt en stuur deze naar ons emailadres boerderijwinkelbuijsrogge@gmail.com.

Wij zullen het betreffende product zo spoedig mogelijk opnieuw naar u sturen en uiteraard de verzendkosten voor onze rekening nemen.

bottom of page