Online Cadeaupakketten

Duurzame cadeaupakketten

We kennen deze uitdrukking.

Daarom willen we je helpen coole en duurzame cadeaupakketten voor je geliefden, vrienden en collega’s te vinden! En tegelijkertijd bijdragen aan bewuster consumeren en een duurzamer dagelijks leven - voor zowel de gever als de ontvanger!

"Ik weet niet wat ik zoek, maar duurzaam is het beste!"

Wat zijn duurzame cadeaupakketten?

Wij hebben...

… een aantal duurzame cadeaupakketten voor je samengesteld, zodat je niet alleen bijzondere cadeaus kunt geven, maar ook een lichter effect op de planeet kunt hebben. Er zijn cadeaupakketten voor iedereen: kinderen, vrouwen, mannen, vrienden, familie, milieuactivisten, minimalisten, veganisten en een reeks unieke, praktische, luxueuze, betaalbare en vooral duurzame cadeaupakketten – dus je zult zeker iets perfects vinden!

De kleine keuzes...

… die wij mensen elke dag maken, kunnen een grote impact hebben op de planeet en onze gemeenschap. Of het nu in onze keukens is, waar plastic voor eenmalig gebruik zoals boterhamzakjes in overvloed te vinden is, of in de duurzame cadeaupakketten die we geven aan de mensen van wie we houden.

Door merken te steunen...

…die bewust de nadruk leggen op duurzaamheid, kunnen we in de behoeften van het heden voorzien zonder het vermogen van toekomstige generaties om hetzelfde te doen in gevaar te brengen.

Daarom hebben wij...

… een selectie gemaakt van grote en kleine merken die hun steentje bijdragen aan onze duurzame cadeaupakketten. Van ethische productienormen en transparantie van de toeleveringsketen tot het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het minimaliseren van afval.

Welke duurzame cadeaupakketten bieden wij aan?

Duurzame cadeaupakketten met drankjes

Mineraal, kruidig, exotisch, droog of zoet – onze keuze aan wijn, bier en andere bubbels beloven smaakvolle en plezierige momenten. Proost!

Duurzame cadeaupakketten met eten

Cadeaupakketten inclusief zoete en hartige lekkernijen bieden iets om van weg te smelten: bakmixen, jams, honing, koekjes, dropjes, chocolade en nog veel meer – hier proef je de belofte van vakmanschap.

 

Heerlijk!

Duurzame cadeaupakketten met Zeeuwse hebbedingetjes

Zeeuwser dan ons ga je het niet vinden. Wij hebben een breed scala aan Zeeuwse producten dat wij gebruiken voor onze duurzame cadeaupakketten: snoepjes, koekjes, bier, handdoekjes, thee, chocolade, kopjes, appelsap en natuurlijk bakmixen voor de echte Zeeuwse bakmeester.