top of page

Online Cadeaupakketten

Duurzame cadeaupakketten

We kennen deze uitdrukking.

Daarom willen we je helpen coole en duurzame cadeaupakketten voor je geliefden, vrienden en collega’s te vinden! En tegelijkertijd bijdragen aan bewuster consumeren en een duurzamer dagelijks leven - voor zowel de gever als de ontvanger!

"Ik weet niet wat ik zoek, maar duurzaam is het beste!"

Wat zijn duurzame cadeaupakketten?

Wij hebben...

… een aantal duurzame cadeaupakketten voor je samengesteld, zodat je niet alleen bijzondere cadeaus kunt geven, maar ook een lichter effect op de planeet kunt hebben. Er zijn cadeaupakketten voor iedereen: kinderen, vrouwen, mannen, vrienden, familie, milieuactivisten, minimalisten, veganisten en een reeks unieke, praktische, luxueuze, betaalbare en vooral duurzame cadeaupakketten – dus je zult zeker iets perfects vinden!

De kleine keuzes...

… die wij mensen elke dag maken, kunnen een grote impact hebben op de planeet en onze gemeenschap. Of het nu in onze keukens is, waar plastic voor eenmalig gebruik zoals boterhamzakjes in overvloed te vinden is, of in de duurzame cadeaupakketten die we geven aan de mensen van wie we houden.

Door merken te steunen...

…die bewust de nadruk leggen op duurzaamheid, kunnen we in de behoeften van het heden voorzien zonder het vermogen van toekomstige generaties om hetzelfde te doen in gevaar te brengen.

Daarom hebben wij...

… een selectie gemaakt van grote en kleine merken die hun steentje bijdragen aan onze duurzame cadeaupakketten. Van ethische productienormen en transparantie van de toeleveringsketen tot het gebruik van milieuvriendelijke materialen en het minimaliseren van afval.

Welke duurzame cadeaupakketten bieden wij aan?

Duurzame cadeaupakketten met drankjes

Mineraal, kruidig, exotisch, droog of zoet – onze keuze aan wijn, bier en andere bubbels beloven smaakvolle en plezierige momenten. Proost!

Duurzame cadeaupakketten met eten

Cadeaupakketten inclusief zoete en hartige lekkernijen bieden iets om van weg te smelten: bakmixen, jams, honing, koekjes, dropjes, chocolade en nog veel meer – hier proef je de belofte van vakmanschap.

 

Heerlijk!

Duurzame cadeaupakketten met Zeeuwse hebbedingetjes

Zeeuwser dan ons ga je het niet vinden. Wij hebben een breed scala aan Zeeuwse producten dat wij gebruiken voor onze duurzame cadeaupakketten: snoepjes, koekjes, bier, handdoekjes, thee, chocolade, kopjes, appelsap en natuurlijk bakmixen voor de echte Zeeuwse bakmeester.

Waarom eigenlijk duurzaam?

Heel simpel!

Wij hechten er groot belang aan de transportafstanden zo kort mogelijk te houden en zo weinig mogelijk afval te produceren. We hebben zelfs verpakkingen ontworpen die herbruikbaar zijn. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Duurzame cadeaupakketten zelf samenstellen

Hoe mooi is dat? Stel je eigen unieke, coole, hippe en duurzame cadeaupakketten samen voor je favoriete persoon. Neem contact met ons op. Wij doen de rest voor je!

Persoonlijk tintje

Het geven van duurzame cadeaupakketten begint met het kiezen van het soort cadeaupakket dat past bij de gelegenheid. Van gelukkige verjaardagen en goede wensen tot het sturen van deskundig vervaardigd en ook nog eens duurzaam cadeaupakket vol heerlijkheid en comfort is de beste manier om te laten zien hoeveel je om iemand geeft. Voeg een vleugje elegantie toe aan de cadeaupakketten door er jouw eigen tekst met een persoonlijke boodschap aan toe te voegen.

Wij houden van duurzaamheid

Ons ethos is altijd om gezonde, natuurlijke, mooie en vooral duurzame cadeaupakketten aan te bieden in heel Nederland. Het koppelen van deze boodschappen aan producten die we bewust hebben gekozen, verwarmt ons hart en inspireert ons om door te gaan!

Het verzenden van duurzame cadeaupakketten

Wij versturen onze cadeaupakketten in Goes en omgeving voor € 5,- per pakket. Woon je buiten deze regio? Dan rekenen wij € 7,50 per cadeaupakket. Er bestaat natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om jouw cadeaupakketten gratis bij ons in de Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes af te halen.

 

We kijken ernaar uit.

Nog vragen?

Neem contact met ons op!

"Our planet is the only one with chocolate!"

Dus: let op onze planet!

bottom of page