top of page

Online Cadeaupakketten

Kerstpakketten voor bedrijven

Precies, het zou niet bestaan! Natuurlijk heeft een bedrijf ook andere dingen nodig om te overleven. Maar het zijn nog altijd de werknemers die een bedrijf succesvol maken met hun goede werk.

 

Jij wilt jouw werknemers vertellen hoe dankbaar je bent voor hun geweldige werk, professionaliteit, grote inzet en prachtige ambities? Dan is de kersttijd waarschijnlijk precies het juiste moment om dat te doen.

Wat zou een bedrijf moeten zonder blije werknemers?

Waarom je voor onze kerstpakketten moet kiezen?

Kerstpakketten op maat

Geen aanvraag is ons te gek. Alle (kerst) pakketen die je op deze site ziet, zijn volledig aanpasbaar. In principe zijn het maar voorbeelden.

Grote of kleine order?

Jij hebt een groot bedrijf? Dit is geen enkel probleem voor ons. Wij maken gebruik van een inpakstraat en zijn dus niet bang voor een bestelling van 1000 kerstpakketten.

Voor het hele gezin

Uiteindelijk moet er in elk kerstpakket voor iedereen iets te vinden zijn. Niet alleen spullen als wijn voor de ouders, maar ook dingen waar de kinderen van kunnen ge-nieten, zoals snoep. Je kunt het kerstpakket helemaal zelf samenstellen volgens de behoeften van uw werknemers.

Originaliteit

Misschien wel het allerbelangrijkste voor ons. De originaliteit van de kerstpakketten. Er zijn enorm veel kerstpakketten leveranciers, en we zien vaak dezelfde producten terug. Niet bij onze kerstpakketten.

Onze kerstpakketten gaan 1 stap verder

Het leukste Kerstpakket

Je hebt genoeg van ieder jaar nadenken over de vraag waar je een mooi kerstpakket voor je bedrijf kan krijgen?  Doe eens gek en geef iets “anders”. Onderscheid je van de massa van standaard pakketten.. 

Niet nog een bosje bloemen voor de assistente. Niet nog een flesje wijn voor de collega. Niet nog een cadeaubon voor de conciërge. Geef dit jaar het origineelste cadeau ooit aan jouw werknemers, hun families en vrienden. Onze kerstpakketten voor bedrijven! 
 

Echt duurzame streekproducten

Al onze producten komen gewoon uit Nederland. Het liefst nog gewoon bij de boer vandaan. Misschien heeft u namelijk wel gemerkt dat duurzaamheid tegenwoordig best een dingetje aan het worden is. Hoe mooi is het dan om daar rekening mee te kunnen houden in uw kerstpakket? Bij ons bent u er zeker van dat de producten uit de buurt komen en geen onnodige kilometers hebben gemaakt.

Een paar voorbeelden van kerstpakketten voor bedrijven.

Waar wacht je nog op?

Laat zien dat je de mensen waardeert

Met onze kerstpakketten laat je echt zien hoe belangrijk de mensen zijn.

Duurzaam en lokaal

Al onze kerstpakketten zijn duurzaam met lokale producten. Niks uit China, gewoon lokaal.

Groot of klein

Wij regelen het.

Kerstpakketten voor bedrijven

Wij gaan geen uitdaging uit de weg en kijken uit naar de ideeën die je hebt!

bottom of page