Online Cadeaupakketten

Cadeaupakketten voor de  man

‘Wat zal ik papa weer voor zijn verjaardag schenken?’ Ik heb nog geen cadeautje voor mijn broertje.’ ‘Ik heb alle ideeën op mijn cadeaulijst voor mannen al afgewerkt.’

 

Laten we eerlijk zijn, het is altijd een uitdaging om een leuk cadeaupakket voor een man te kopen.

 

Maak je geen zorgen! Wij bij Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes helpen je graag verder met het vinden van een cadeaupakket voor de man.

Wat geven we hem dit jaar?

Wat zijn geschikte cadeaupakketten voor de man?

Verschillenede soorten bier

In het centrum van Goes staat ‘Slot Oostende’. Dit prachtig gerenoveerde pand, met een rijke geschiedenis, herbergt ook een bierbrouwerij. De Slotbieren zijn perfect geschikt voor een bierproeverij met vrienden of een avond met z’n tweeën.

Gezonde en ongezonde snacks en hapjes

Bij ons vind je genoeg gezonde en ongezonde snoepjes en knabbelmixen voor jong en oud. 

Een voorbeeld: Ken je snecco chips? Snecco's zijn HET product voor in cadeaupakketten voor de man. Ze zijn duurzaam en lokaal produceert. Heb je ze al eens geprobeerd?

Bierglazen

Bier smaakt pas echt lekker als het uit goede bierglazen wordt gedronken. Daarom kan je in sommige van onze cadeaupakketten een geweldig bierglas naast het bier verwachten.

Proost!

En natuurlijk nog heel veel meer

Iedere man heeft andere wensen. Daarmee houden we rekening. Bij ons vind je verschillende cadeaupakketten die voor mannen geschikt zijn. Bierpakketten, snoepjespakketten en ook bakpakketten voor bakliefhebbers kan je bij ons in de winkel en in de online shop vinden.

Waarom voor onze cadeaupakketten voor man kiezen?

Originele cadeaupakketten voor de grote én kleine man

Wij hebben een selectie van cadeaupakketten die de vurige wensen voor volwassen mannen en ook kleintjes kunnen vervullen. Van onze verpakkingen kunnen bijvoorbeeld politiebureaus en brandweerauto's worden gemaakt. Kinderen kunnen ermee knutselen, erop schrijven met krijtstiften en ze zelfs in stukken snijden.

 

Er zijn geen grenzen aan creativiteit.

Is er maar één cadeaupakket voor de man?

Nee. Want iedere man heeft weer andere wensen.

 

Daarmee houden we rekening. Bij ons vind je verschillende cadeaupakketten die voor mannen geschikt zijn. Bierpakketten, snoepjespakketten en ook bakpakketten voor bakliefhebbers kan je bij ons in de winkel en in de online shop vinden.

Cadeaupakket voor de man samenstellen

Er zijn eindeloos veel soorten mannen. En dus ook eindeloos veel mogelijkheden cadeaupakketten samen te stellen. Wil je je eigen cadeaupakket voor hem samenstellen? Dat kan!

 

Mail of bel ons en we stellen een cadeaupakket speciaal voor jou wensen samen.