Online Cadeaupakketten

Cadeaupakketten eten

Of het nu voor verjaardagen is, als inwijdingscadeau, met Kerst, met Pasen of als bedankje voor vrienden of zakenpartners. Je valt altijd in de smaak met onze cadeaupakketten met eten.

 

Wil je momenten van plezier met onze cadeaupakketten met eten weggeven?

Geweldig. Kijk dan gerust rond in onze webshop.

 

Veganistisch? Vegetarisch? Alcoholvrij?

Geen probleem, wij houden rekening met elke wens. Want bij ons kun je ook je eigen cadeaupakket met eten samenstellen.

Neem gewoon contact met ons op.

Mhh, lekker...

Onze cadeaupakketten met eten

Wijn & Dranken

Wijn en dranken zijn de ideale begeleiding van ingemaakte groenten, pastagerechten, vlees of gewoon tijdens een borreltje. In onze cadeaupakketten met eten kan je ook een aantrekkelijke selectie wijnen, prosecco en bubbels van verschillende Franse wijnbedrijven vinden. Mineraal, kruidig, exotisch, droog of zoet - alle aroma's beloven smaakvolle en plezierige momenten.

Zeeuwse Delicatessen

Zeeuwse delicatessen zijn als een plezierige vakantie in Zeeland voor alle zintuigen. Met de zon in ons hart en onze voeten in het zand kiezen we voor een speciaal Zeeuws assortiment voor cadeaupakketten met eten. Smaak en kwaliteit staan natuurlijk voorop. Van geselecteerde olijfoliën, koekjes en babbelaars tot truffelproducten en vele andere schatten.

Zoete en Zoute Lekkernijen

De cadeaupakketten met eten inclusief zoete en hartige lekkernijen bieden iets om bij weg te smelten, maar ook eenvoudig knabbelgenot. Verschillende bakmixen, jams, honing, koekjes, dropjes, chocolade. Koekje bij de koffie of strandpaaltjes bij de wijn – hier proef je de belofte van vakmanschap.

Maar wat nog meer?

Zitten jouw cadeaupakketten met eten niet tussen onze selectie? Dan neem contact meet ons op. Samen praten wij over jouw individuele wensen. We gaan voor je aan de slag en creëren een persoonlijk en individueel cadeaupakket, waar iedereen blij van wordt.

Waarom cadeaupakketten met eten?

Lekker met Kerst

Geniet van de feestdagen zoals het je het beste smaakt. Onze cadeaupakketten bieden genoeg eten voor elke feestelijke gelegenheid.

 

Wij vinden dat de beste smaak met de selectie van goede ingrediënten en een zorgvuldige productie begint.

 

Maak van elk feest iets speciaals en verwen jouw dierbaren met heerlijke momenten vol genot.

Lekker in het dagelijks leven

In het dagelijks leven moet het bereiden van uitzonderlijke gerechten met producten van hoge kwaliteit ongecompliceerd zijn.

 

Laat je overtuigen door onze reeks onvergetelijke cadeaupakketten met eten en tover een glimlach op ieders gezicht met bijvoorbeeld Zeeuwse pasta, koekjes, chocolade, gedroogd fruit of een lekker stukje originele Zeeuwse kaas!

Lekker in speciale momenten

Met onze cadeaupakketten met eten kunt u genieten van geselecteerde ingrediënten en fijne samenstellingen uit een zorgvuldige productie. Hiermee kan je thuis gemakkelijk heerlijke gerechten bereiden - op elk moment en van topkwaliteit.

 

Geniet van een uitgelezen assortiment kwaliteitsproducten met voortreffelijke ingrediënten, lekkere specialiteiten en geen dingen die gewoon “standaard” zijn.