top of page

Online Cadeaupakketten

Cadeaupakketten eten

Of het nu voor verjaardagen is, als inwijdingscadeau, met Kerst, met Pasen of als bedankje voor vrienden of zakenpartners. Je valt altijd in de smaak met onze cadeaupakketten met eten.

 

Wil je momenten van plezier met onze cadeaupakketten met eten weggeven?

Geweldig. Kijk dan gerust rond in onze webshop.

 

Veganistisch? Vegetarisch? Alcoholvrij?

Geen probleem, wij houden rekening met elke wens. Want bij ons kun je ook je eigen cadeaupakket met eten samenstellen.

Neem gewoon contact met ons op.

Mhh, lekker...

Onze cadeaupakketten met eten

Wijn & Dranken

Wijn en dranken zijn de ideale begeleiding van ingemaakte groenten, pastagerechten, vlees of gewoon tijdens een borreltje. In onze cadeaupakketten met eten kan je ook een aantrekkelijke selectie wijnen, prosecco en bubbels van verschillende Franse wijnbedrijven vinden. Mineraal, kruidig, exotisch, droog of zoet - alle aroma's beloven smaakvolle en plezierige momenten.

Zeeuwse Delicatessen

Zeeuwse delicatessen zijn als een plezierige vakantie in Zeeland voor alle zintuigen. Met de zon in ons hart en onze voeten in het zand kiezen we voor een speciaal Zeeuws assortiment voor cadeaupakketten met eten. Smaak en kwaliteit staan natuurlijk voorop. Van geselecteerde olijfoliën, koekjes en babbelaars tot truffelproducten en vele andere schatten.

Zoete en Zoute Lekkernijen

De cadeaupakketten met eten inclusief zoete en hartige lekkernijen bieden iets om bij weg te smelten, maar ook eenvoudig knabbelgenot. Verschillende bakmixen, jams, honing, koekjes, dropjes, chocolade. Koekje bij de koffie of strandpaaltjes bij de wijn – hier proef je de belofte van vakmanschap.

Maar wat nog meer?

Zitten jouw cadeaupakketten met eten niet tussen onze selectie? Dan neem contact meet ons op. Samen praten wij over jouw individuele wensen. We gaan voor je aan de slag en creëren een persoonlijk en individueel cadeaupakket, waar iedereen blij van wordt.

Waarom cadeaupakketten met eten?

Lekker met Kerst

Geniet van de feestdagen zoals het je het beste smaakt. Onze cadeaupakketten bieden genoeg eten voor elke feestelijke gelegenheid.

 

Wij vinden dat de beste smaak met de selectie van goede ingrediënten en een zorgvuldige productie begint.

 

Maak van elk feest iets speciaals en verwen jouw dierbaren met heerlijke momenten vol genot.

Lekker in het dagelijks leven

In het dagelijks leven moet het bereiden van uitzonderlijke gerechten met producten van hoge kwaliteit ongecompliceerd zijn.

 

Laat je overtuigen door onze reeks onvergetelijke cadeaupakketten met eten en tover een glimlach op ieders gezicht met bijvoorbeeld Zeeuwse pasta, koekjes, chocolade, gedroogd fruit of een lekker stukje originele Zeeuwse kaas!

Lekker in speciale momenten

Met onze cadeaupakketten met eten kunt u genieten van geselecteerde ingrediënten en fijne samenstellingen uit een zorgvuldige productie. Hiermee kan je thuis gemakkelijk heerlijke gerechten bereiden - op elk moment en van topkwaliteit.

 

Geniet van een uitgelezen assortiment kwaliteitsproducten met voortreffelijke ingrediënten, lekkere specialiteiten en geen dingen die gewoon “standaard” zijn.

Cadeaupakketten met eten voor jou

Voor jou samengesteld

Geef momenten van plezier weg. Het perfecte cadeaupakket met eten voor elke gelegenheid, precies zoals jij het wilt. Wij stellen graag een cadeaupakket met eten samen volgens jouw individuele wensen.

Originele verpakkingen

Elk jaar kijken we weer naar nieuwe bijzondere manieren om onze cadeaupakketten te maken en naar jou te versturen.  We zijn dan ook enorm trots op onze samenwerkingen en hebben nu zelfs onze eigen verpakkingen gemaakt.

Het perfecte bedankje, een toost op de goede samenwerking of gewoon om een blijvende indruk na te laten. Stel een individueel en exclusief cadeaupakket met eten samen voor jouw medewerkers, klanten of zakenpartners of kies voor een “wow-effect” met de waarde van jouw keuze. Wij geven je graag advies, neem gewoon contact met ons op.

Van winkel naar jou thuis!

Wij versturen onze cadeaupakketten in Goes en omgeving voor € 5,- per pakket. Voor alles buiten deze regio rekenen wij € 7,50 per cadeaupakket. Er bestaat natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om jouw cadeaupakket met eten bij ons in de Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes af te halen. We kijken ernaar uit.

Ons motto is: Hoe groter de order, hoe leuker wij het vinden! Wij houden van iemand gelukkig maken. Zo verpakken wij in onze inpakstraat regelmatig meer dan 250 pakketten per uur.

 

Geweldig, toch?

Nog vragen?

Vragen? Extra wensen? Een product wat je in onze cadeaupakketten met eten mist?

Neem dan gemakkelijk contact met ons op door op een van de twee knoppen te klikken.

Cadeaupakketten met eten –

eet smakelijk!

bottom of page