Online Cadeaupakketten

Zeeuws Cadeaupakket

Dat zit je bij onze Zeeuwse winkel goed. We hebben verschillende cadeaupakketten – online en fysiek in onze winkel in Goes, Zeeland.

 

Dit zijn pakketten voor het hele jaar door: verjaardagen, familiefeestjes, kerst, huwelijksdag. Maar ook cadeaupakketten die geschikt zijn als Zeeuws Cadeaupakket.

Op zoek naar een Zeeuws Cadeaupakket?

De specialist voor jouw Zeeuws cadeaupakket

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van Zeeuwse cadeaupakketten.

Producten

Uit elke hoek van Zeeland halen wij onze producten om de Zeeuwse cadeaupakketten te vullen. Het is dan ook niet voor niks dat onze klanten terugkomen voor ons Zeeuws Cadeaupakket.

​Liefde voor elk klein detail

We stellen elk pakket met veel liefde samen en pakken het zorgvuldig in. Zo komt het veilig en onbeschadigd bij u thuis of op uw bedrijf aan.

Trots

Op onze cadeaupakketten zijn we meer dan trots!

Zeeuws Cadeaupakket – voorbeelden

Zeeuwse bakmeester

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die altijd al een meesterbakker heeft willen worden?

 

Dan is dit Zeeuws Cadeaupakket de beste oplossing: de combinatie van verschillende Zeeuwse bakmixen, bakhandschoenen en handdoeken lijkt perfect. En met een goede wijn en wat te knabbelen smaakt het brood en/of de taart nog beter, nietwaar?

Op je plaatsen, klaar, bakken maar!

Cadeaupakket voor alle (gebroken) harten

Liefdesverdriet? Meidenavond? Me-time?

Bijvoorbeeld zoete chocolade, fruitige cranberry's, heerlijke kadekeitjes en heerlijke cuvée wijn – ons Zeeuws Cadeaupakket voor vrouwen nodigt uit om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten.

Mannenavond

Het maakt niet uit of je met twee, drie of een hele groep mannen bent. In ons Zeeuws Cadeaupakket voor mannen zit alles wat je nodig hebt, bijvoorbeeld genoeg bier, pinda's, kroepoek om op te knabbelen en een heerlijke rookworst.

Wil je een man echt gelukkig zien?

Dan kies voor een Zeeuws Cadeaupakket voor mannen.