top of page

Online Cadeaupakketten

Zeeuws Cadeaupakket

Dat zit je bij onze Zeeuwse winkel goed. We hebben verschillende cadeaupakketten – online en fysiek in onze winkel in Goes, Zeeland.

 

Dit zijn pakketten voor het hele jaar door: verjaardagen, familiefeestjes, kerst, huwelijksdag. Maar ook cadeaupakketten die geschikt zijn als Zeeuws Cadeaupakket.

Op zoek naar een Zeeuws Cadeaupakket?

De specialist voor jouw Zeeuws cadeaupakket

Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van Zeeuwse cadeaupakketten.

Producten

Uit elke hoek van Zeeland halen wij onze producten om de Zeeuwse cadeaupakketten te vullen. Het is dan ook niet voor niks dat onze klanten terugkomen voor ons Zeeuws Cadeaupakket.

​Liefde voor elk klein detail

We stellen elk pakket met veel liefde samen en pakken het zorgvuldig in. Zo komt het veilig en onbeschadigd bij u thuis of op uw bedrijf aan.

Trots

Op onze cadeaupakketten zijn we meer dan trots!

Zeeuws Cadeaupakket – voorbeelden

Zeeuwse bakmeester

Ben jij op zoek naar een cadeau voor iemand die altijd al een meesterbakker heeft willen worden?

 

Dan is dit Zeeuws Cadeaupakket de beste oplossing: de combinatie van verschillende Zeeuwse bakmixen, bakhandschoenen en handdoeken lijkt perfect. En met een goede wijn en wat te knabbelen smaakt het brood en/of de taart nog beter, nietwaar?

Op je plaatsen, klaar, bakken maar!

Cadeaupakket voor alle (gebroken) harten

Liefdesverdriet? Meidenavond? Me-time?

Bijvoorbeeld zoete chocolade, fruitige cranberry's, heerlijke kadekeitjes en heerlijke cuvée wijn – ons Zeeuws Cadeaupakket voor vrouwen nodigt uit om achterover te leunen, te ontspannen en te genieten.

Mannenavond

Het maakt niet uit of je met twee, drie of een hele groep mannen bent. In ons Zeeuws Cadeaupakket voor mannen zit alles wat je nodig hebt, bijvoorbeeld genoeg bier, pinda's, kroepoek om op te knabbelen en een heerlijke rookworst.

Wil je een man echt gelukkig zien?

Dan kies voor een Zeeuws Cadeaupakket voor mannen.

Waarom voor het Zeeuws Cadeaupakket kiezen?

Goede vraag!

Wij zijn van mening dat een Zeeuws Cadeaupakket allesbehalve dertien in een dozijn mag zijn. Er zijn natuurlijk enorm veel cadeaupakketten aanbieders, maar wij doen het wel degelijk anders.

Onze sterkte punten

Wij luisteren graag naar wat je verwacht in je Zeeuws Cadeaupakket en denken dan ook altijd graag mee. Of het nou gaat om glutenvrij, vegan of alcoholvrij, bij ons maakt het niet uit en is alles, maar dan ook echt alles mogelijk.

Niks is te gek!

We zijn pas tevreden als jij het ook bent! Dus neem graag contact op en laat je overtuigen! Het belangrijkste: 100% Zeeuws.

Wat vinden wij belangrijk voor jouw Zeeuws Cadeaupakket?

Heel simpel! Wij willen iedereen – groot of klein – blij maken met ons 100% Zeeuws Cadeaupakket. Voor ons hoort dit tenslotte helemaal bij het schenken en wij willen graag jouw glimlach zien.

Hoe groter de order hoe leuker wij het vinden. We hebben een inpakbaan, waardoor we gewoon snel kunnen inpakken en hierdoor elke order grootte aankunnen.

Dus geen zorgen en neem contact op!

Klaar voor jou Zeeuws Cadeaupakket?

Wij in ieder geval wel! We raden je zeker aan om een kijkje te nemen in onze grote selectie aan Zeeuwse cadeaupakketten in onze webshop, of om direct contact op te nemen voor jouw echt Zeeuws Cadeaupakket!

Snuffel door ons aanbod & kies voor jouw Zeeuws Cadeaupakket

bottom of page