Online Cadeaupakketten

Cadeautips

voor de  man

Je bent op zoek naar een geschikt cadeau voor je vader, broer, oom, echtgenoot, opa, medewerker enzovoort?

Je wil het onmogelijke mogelijk maken en een cadeau voor de man vinden, die al alles heeft?

 

Dan begeef je op onbekend terreinen geef hem iets waar hij echt wat aan heeft. Geef hem een verrassing waar hij blij verwordt

Wij hebben een breed scala aan producten die wij gebruiken voor onze cadeaupakketten en waar iedere man van houdt. Toch wel wat anders dan Lays chips of een mars reep.

Wat geven we hem dit jaar?

Romantische cadeautips voor de man:

Het duurt niet lang meer tot Valentijnsdag? Of huwelijksdag? Dus bestel een knabbelpakket voor jou en je partner. Perfect voor een avondje met z’n tweeën en voor het kijken naar romantische films.

Lekkere cadeautips voor de man:

Houd hij van pasta, Italië en Eros Ramazotti muziek?

Dan kies voor ons pastapakket voor pastaliefhebbers waarin alles zit wat je nodig hebt voor een Italiaanse avond met eten uit zowel Italië alsook Griekenland.

Gezellige cadeautips voor de man:

Je wil eindelijk eens weer een leuke avond doorbrengen met vrienden, collega's of familie? Wat je niet kunt missen zijn kleine en grote lekkernijtjes op de tafel. Wij bieden je een ruime keuze uit verschillende borrelpakketten. Van klein tot groot, alles is er.Proost!

Zoete & hartige cadeautips voor de man:

Het snoeppakket omvat een mix van zoete en hartige lekkertjes waar je niet tussen kunt kiezen.

Laat je maar verassen!

Heb je nog steeds cadeautips voor de man nodig?

Daar waar de één van houdt, heeft de ander een hekel aan. De ene is zoet, de ander zout.

En dat vinden wij mooi.

 

Daarom hebben we ons assortiment in onze webshop gevuld met een uitgebalanceerde mix aan hebbedingetjes, knabbelmixen en leuke producten.

Heb je het liever nat, pittig en lekker?

Dan hebben wij onze bierpakketten voor je. Een selectie van heerlijke bieren uit de streek gaat altijd samen met kleine hapjes kaas en spek. Perfect voor de volgende bierproeverij met vrienden, met z’n tweeën of alleen.

Proost!

Wij  zijn pas tevreden als jij het ook bent.

Denk je nog steeds dat het vinden van een goed cadeau voor mannen toch knap lastig blijkt? Heb je nog meer cadeautips voor de man nodig? Voor welk moment je ook een cadeau zoekt, wij hebben het. Kom eens in onze boerderijwinkel langs en we vinden het perfecte cadeaupakket voor je. Iedereen zal hier zeker blij mee zijn!

Iedereen zal bij ons vinden wat hij of zij zoekt.