top of page

Online Cadeaupakketten

Vegan Cadeaupakketten

Ben je nog op zoek naar het perfecte cadeau voor iemand die vegan leeft? Wat dacht je van een vegan cadeaupakket?

 

We houden van het bijzonders! Kwaliteit en uniciteit zijn voor ons even belangrijk als milieuvriendelijke, sociaal verantwoorde en natuurlijke veganistische productie. Want voor ons betekent vegan leven niet doen zonder, maar juist verrijken! Wij zijn verheugd je onze vegan cadeaupakketten voor te stellen.

Laten we de wereld een beetje beter (en mooier) maken!

Bent u op zoek naar vegan cadeaupakketten?

Wat zit in vegan cadeaupakketten?

Hapjes, zoals groentechips, ardappelchips, zeewier, wasabi,…

Drankjes, zoals verschillende soorten van het slotbier uit Goes, Zeeuwse witte wijn, nobele bubbels en passende mooie glazen

Cadeauartikelen, zoals handdoekjes, fietsbellen, kopjes, sokken, kaarsen,...

En nog veel meer!

Vegan Cadeaupakketten

Lekkere cadeaupakketten voor veganisten

Koken is de grote passie van de meeste veganisten. Ze bereiden hun eten met veel creativiteit en plaatsen het met veel liefde op het bord. Dus wat is er zinvoller dan iets voor in de keuken? Heerlijke pasta, met verse kruiden, een beetje olijfolie en de onvergelijkbare potverdorrie dip.

Vegan, duurzaam, lekker, bewust

Vegan cadeaupakketten – wij begeleiden je op de zoek naar vegan hapjes, snoepjes, drankjes en snacks.  Ontdek onze keuze en laat je inspireren door vegan samenstellingen, zoals wijn en andere heerlijke producten.

Wij zijn vegan-liefde

We houden van de special. Design en kwaliteit zijn voor ons even belangrijk als milieuvriendelijke, sociaal verantwoorde en natuurlijke veganistische productie. Want voor ons betekent veganistisch leven niet afzien, maar verrijken! Wij stellen je graag onze vegan cadeaupakketten voor met veganistische dranken, snoepgoed en andere snacks en lifestyle.

 

Laten we de wereld een beetje beter (en mooier) maken!

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

Onze vegan cadeaupakketten

In tijden van fast fashion...

...en de daarmee gaande vervuiling, verspilling van het milieu en uitbuiting van dieren en mensen in de textielindustrie, willen wij laten zien dat er betere opties zijn. Wij zijn vooral geïnteresseerd in kleinere labels die het vaak moeilijk hebben om te concurreren met conventionele merken. Daarom vind je in onze vegan cadeaupakketten altijd kleine, minder bekende merken, die maar minstens zo groot zijn!

Waarom vegan cadeaupakketten?

We vinden het belangrijk om ieder van jullie gelukkig te maken. Daarom stellen wij op verzoek pakketten samen en vragen wij onze klanten vaak welke nieuwe pakketten zij zouden willen. Deze keer: vegan cadeaupakketten.

Stel je eigen pakketten samen

Hoe? Het is makkelijk. Neem gewoon contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat we het perfecte cadeau voor u samenstellen uit ons assortiment. 100% tevredenheitsgarantie.

Pasen? Kerst? Verjaardag?

Onze collectie van duurzame en vegan cadeaupakketten voor mannen & vrouwen vind je ook in onze webshop. Dus het vegan cadeaupakket is een onverslaanbaar cadeau-idee!

Vegan cadeaupakketten versturen?

vJa dat kan bij ons! Als je in Goes en omgeving woont, brengen we jouw pakketje voor € 5,- naar je gewenste afleveringsadres. In heel Nederland sturen we jouw pakket voor € 7,50 met een bezorgdienst. Daarvoor pakken we jouw vegan cadeaupakketten zorgzaam in papier dat ook alles bij de ontvanger aankomt.

Ben je zelf geen veganist?

Dan is hier een idee dat je iemand echt blij zal maken: Een belofte om een maand lang veganistisch te leven of tenminste te eten... Kost niets extra, behalve consequent zijn!

I don’t eat my homies!

bottom of page