top of page

Online Cadeaupakketten

Luxe cadeaupakketten

Nou, wat kan dat zijn?

Met deze mensen in ons achterhoofd hebben we mooie luxe cadeaupakketten voor je samengesteld. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het bestellen.

Geloof ons: de ogen van je vrouw, vriend, oma, collega, buurman of zakenpartner zullen oplichten van vreugde en geluk!

Sommige mensen hebben een heel speciaal plekje in ons hart - en verdienen een bijzonder luxueus cadeautje!

Waarom luxe cadeaupakketten?

Luxe

Wat is luxe überhaupt? Iedereen heeft er een ander idee van en daarmee houden we rekening: we creëren persoonlijke, originele en luxe cadeaupakketten voor iedereen. De één houdt van chocolade, de ander van een bijzondere olijfolie voor in de keuken en nog iemand anders houdt van kaasspecialiteiten. Bij ons vind je alles in onze luxe cadeaupakketten: eten, drinken en leuke hebbedingetjes.

Er zijn eindeloos veel originele en mooie cadeau-ideeën voor vrouwen die in de smaak vallen. Als je besloten hebt je levenspartner, vriendin of collega te verrassen en te verwennen met bijzondere luxe cadeaupakketten, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Standaard: bier en een zakje chips. Niet bij ons! Wij creëren bijzondere en luxe cadeaupakketten voor mannen. Of voor verjaardagen, ziektebezoeken of andere gelegenheden – Wij proberen altijd het beste uit elk cadeaupakket te halen!

Iedereen

Van heerlijke wijn tot Zeeuwse specialiteiten: hier vind je zeker iets voor elke verfijnde smaak!

Waarvoor luxe cadeaupakketten?

Geschikte cadeaupakketten voor klanten en belangrijke zakenpartners vinden is nu gemakkelijker dan ooit met onze luxe cadeaupakketten voor klanten. Kies uit cadeaupakketten voor kerst, gourmetspecialiteiten, koffie, thee en nog veel meer.

 

Bespaar jezelf de rompslomp van het samenstellen van luxe cadeaupakketten voor uw zakelijke klanten en scoor punten met een hoogwaardig relatiegeschenk van ons voor medewerkers thuis of klanten op kantoor.

 

Wij geven je ook graag persoonlijk advies en stellen op verzoek individuele luxe cadeaupakketten voor je samen.

Als je het druk hebt en voortdurend onderweg bent, maak dan tijd voor uw dierbaren - ook al is het maar voor Kerstmis. Want aan het eind van de dag is dat nog steeds het meest waardevolle wat je als cadeau kunt geven. Toch is iedereen blij met een cadeautje om uit te pakken – zelfs als het maar een kleinigheidje is. Het is dus des te leuker als dat ietsje onze luxe cadeaupakketten zijn.

Verras je liefje of beste vriend met het complete luxe cadeaupakket. Wat bedoelen we daarmee? Een reis naar het betoverende eiland Barbados in de Caraïben? Nou ja, niet helemaal.

 

Wij bedoelen onze luxe cadeaupakketten…voor romantische avonden met zijn tweeën, een lekker borreltje met vrienden of een me-time avond in de badkuip.

 

Dit is namelijk ook luxes!

Nog meer over onze luxe cadeaupakketten…

Bent je op zoek…

…naar cadeaus die verfijnd en trendy zijn, maar ook stijlvol en tijdloos? Wil je geen diamanten ring van een paar honderd euro kopen die vervolgens stof verzamelt in een juwelendoos omdat hij niet meer in de mode is en dus nooit zal worden gedragen?

Waar is het verschil?

Winkelen voor luxe cadeaupakketten is lang niet hetzelfde als zoeken naar een gewoon cadeautje. Luxe cadeaupakketten worden meestal gegeven bij zeer speciale gelegenheden en moeten nog vele jaren worden gekoesterd.

Dat kan! Bij ons is alles mogelijk. Tenslotte willen wij dat jij ook tevreden bent. Je hebt een idee? Bepaalde wensen, zoals vegan of alcoholvrije producten? – Geen probleem, neem gewoon contact op.

De kleine luxe

Natuurlijk, luxe wordt in de meeste gevallen met exclusiviteit, dure cadeautjes en het gevoel iets heel bijzonders te zijn, gelijkgesteld. Gewoon magisch. Maar voor veel mensen in luxe vaak datgene wat ver wel ligt of vrijwel onmogelijk te behalen valt. Daarom bieden wij kleine en grote luxe cadeaupakketten aan. Voor iedereen die een klein stukje luxe met onze cadeaupakketten wil weggeven.

Luxe cadeaupakketten versturen

Wij versturen onze luxe cadeaupakketten in Goes en omgeving voor € 5,- per pakket. Woon je buiten deze regio? Dan rekenen wij € 7,50 per cadeaupakket. Er bestaat natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om jouw luxe cadeaupakketten gratis bij ons in de Boerderijwinkel Buijsrogge in Goes af te halen.

Nog vragen?

Dat aarzel niet om op het knopje “mailtje” of “bellen” te klikken.

Onze luxe cadeaupakketten: klik hier!

bottom of page