top of page

Zeeuws zilt in je hart !

We zijn januari al weer bijna uit, er is weer de balans opgemaakt van het oude jaar en nieuwe ideeen voor het nieuwe zijn al in volle vaart. We beginnen met een nieuw kaartje te laten maken bij gbg.nl


De eerste nieuwe afspraken voor kerstpakketten zijn al weer gemaakt , maar daar wilde ik het eigenlijk niet over hebben.


Er zijn zoveel momenten op een jaar dat je aan werknemers kan laten weten dat je ze waardeerd of iemand die je lief vind, felicitaties.


Een van de leuke nieuwe pakketjes is dan ook het zilt in je hart. Nu hoor ik je denken zilt in mijn hart , ken ik die uitspraak? Nee dat denk ik niet ik verzin hem ter plaatsen maar wat ik er mee zeggen wil , Zeeland in je hart zoals het zout van de zee in je hele poriën kan kruipen als je dagje op het strand bent geweest. Het zit in je het Zeeuwse . En als niet geboren Zeeuwse merk ik dat dat zilt steeds meer eigen word het in je hart kruipt.

Het zilt verwijst ook naar een aantal producten waar ook ziel en zaligheid door de makers is gestopt nu in dit mooie pakket wat voor vele gelegenheden te gebruiken is.

Moederdag of juist voor een nieuwe Zeeuw .

of iemand die van koken houdt het en afscheid neemt .


Zo zijn we volop bezig met vernieuwde pakketten met heel veel Zeeuwse makers en bedenkers zoals de leuke houtenmandjes.nl met leuke teksten op de houtenkistjes.


Ik ben geen schrijver meer een prater en enthousiast vertellen over wat wij doen en vooral het luisteren naar wat jij zoekt.

Dus kom ik graag met je in contact als je interesse hebt in pakketten voor iedere gelegenheid maar ook werkfruit op de werkvloer , en fruitboxen als attentie.


pakketten met een Zeeuws Hart

Gr Els
95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page