top of page

Kerstpakket ideeën

Bijgewerkt op: 8 apr. 2022

Je hebt de prachtige taak om de kerstelf te spelen dit jaar? Moet je iemand gelukkig maken met een cadeautje? Maar je hebt eigenlijk geen ideeën voor een geschikt cadeau? Spring dan snel in je elfenpak, rijg je laarzen aan, zet je oren en je muts op en dan gaan we samen op reis naar een plaats vol prachtige, unieke en fantasierijke kerstpakket ideeën. Wees nieuwsgierig en doe je gordel om. Laten we gaan…“Oh, niet alweer kerst” – aanloopmoeilijkheden

Ben je helemaal overweldigd als het gaat om het vinden van een cadeau voor iemand? Met kerst? Voor een verjaardag? Of voor een aanstaand jubileum? Paniek verspreidt zich door je heen? Maak je geen zorgen. We kennen het gevoel. Op de een of andere manier heb je immers altijd het gevoel dat anderen jou unieke cadeautjes geven en dat je zelf alleen maar met een standaardcadeau komt. Nu is het moment waarop je alles kan teruggeven. Gewoon een “dank je wel” aan jouw moeder, een “hartelijk gefeliciteerd” tegen jouw broer en een “ik hou van jou” tegen jouw grote liefde.


Boven het land van de 1000 mogelijkheden

Je hebt iemand die je een cadeau wilt geven en absoluut geen ideeën waar hij of zij blij mee zou kunnen zijn? Je hebt 1000 mogelijkheden maar bent op zoek naar de ene en beste oplossing? Naar het uniekste en mooiste cadeautje? Denk na over wat de ontvanger leuk zou vinden. Misschien zijn er speciale momenten die jullie samen hebben beleefd of misschien hebben jullie gewoon tijd nodig om bij te praten. Zin in een borreltje met je beste vriendin? Wij verzekeren je dat wij je het perfecte cadeau kunnen bieden voor iedereen en voor elke gelegenheid. Wij hebben zo'n grote keuze aan kleine en grote kerstpakketten dat er 100% iets voor iemand bij zit.Voorwaarts door het woud van interesses

Je bent achter de interesses van de persoon gekomen en moet nu een cadeautje vinden op basis daarvan? Wij bieden kerstpakketten voor alle interesses.


Voor bakliefhebbers

Zin in om iets typisch Zeeuws te bakken? Hou je van oliebollen? Hou je van appeltaart? Hou je van stroopwafels? Dan omvat ons “Zoete Zeeuws bakpakket” alles wat je daarvoor nodig hebt: biologische abrikoosjam, honing en natuurlijk verschillende bakmixen. Het is een echte aanrader voor grote en kleine bakfans. Heb je zelf nog nooit gebakken? Dan is het nu de tijd om het te doen. Word een echte Zeeuwse bakker! Met onze bakmix is het een fluitje van een cent. De kers op de taart is het receptenboek "Zeeuwse zoet", waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Veel plezier met bakken!Voor gourmets

Wie houdt er niet van pasta, een lekker wijntje en gezellige Italiaanse muziek? Ons pastapakket omvat bijvoorbeeld de enige echte 100% Zeeuwse pasta, zeekraalzout en Griekse olijfolie met Zeeuwse zeekraal of – venkel. Dus een echt basis van een heerlijk gerecht. Een mediterraan pakket vol culinaire verrassingen. Hier komt echt het beste van Italië en Griekenland samen op je bord! Andere pakketten voor gourmets omvatten verschillende soorten kaas, spek, kruiden en de onvergelijkelijke potverdorrie dip!


Wij zijn er trots op Zeeuws te zijn. Wij hechten waarde aan traditie en het behoud ervan. Daarom bieden wij in onze kerstpakketten een ruime keuze aan typisch Zeeuwse hapjes, drankjes en cadeautjes, bijv.

- Gastendoekjes en keukendoekjes met de Zeeuwse knop (in zwart en taupe)

- Fietsbellen in vorm van de Zeeuwse knop

- Zeeuwse kopjes

- Bakmixen voor pannenkoeken, oliebollen, stroopwafels…

- Thee

- Snoepjes

En nog veel meer!Er is een reden om te vieren? Of wil je gewoon je vrienden uitnodigen voor een borreltje of een bierproeverij met spek, kaas en kleine hapjes? Dan zijn onze bierpakketten of bubbelpakketten zeker iets voor jou.Hou je van dropjes, groentechips en keiharde boterbabbelaars? Dan hebben wij het juiste pakket voor je. Ons snoeppakketten zitten vol met allerlei lekkers en zijn er voor iedereen die van typische Zeeuwse snoepjes houdt. Je kan het onvergelijkbare 'I Love Zeeland'- sap, heerlijke spekjes en chocolade verwachten. En een portie pasta in de vorm van de Zeeuwse knoop. De absolute hoogtepunten zijn echter de babbelaars en de bakmix voor de echte Zeeuwse bolussen. Knabbel je een weg door onze zoete Zeeuwse wereld.


Doel in zicht: hart, creativiteit, budget

Heb je al een richting bepaald? Luister dan naar je hart en vertrouw erop dat het de juiste keuze zal maken. Maar wees ook een beetje creatief en probeer iets nieuws. Misschien heeft de persoon altijd al vegetariër willen zijn, maar nooit gedurfd. Dan zou een van onze vegetarische pakketten de juiste keuze zijn om de levensstijl uit te proberen. In onze kerstpakketten vind je grote cadeautjes voor een klein prijsje. Klein betekent voor ons waardevol en vol kleine verrassingen. Er zit minstens evenveel liefde in onze kleine als in de grote kerstpakketten.

Bij ons kun je al vanaf € 19,- een kerstpakket vinden. Als je een kerstpakket online wilt bestellen, kan je kiezen tussen afhalen in de winkel of laten bezorgen. Voor het bezorgen vragen wij bezorgkosten van € 5,95. Je mag zelf kiezen.Bestemming bereikt: het perfecte kerstpakket

Aangekomen! Je hebt het perfecte kerstpakket gevonden. Het enige wat je hoeft te doen is het te bestellen in onze winkel of op onze website. Als jouw kerstelven zorgen wij ervoor dat alles perfect, persoonlijk en mooi samengesteld en verpakt wordt. Wij zijn immers van nature heel creatief en bruisen altijd van nieuwe ideeën. Daarom verpakken wij onze kerstpakketten op een zeer duurzame manier. Je kan hier meer over lezen in onze blogpost over duurzame cadeautjes.


Bij ons kies en bestel je heel eenvoudig en omzeil je het gedoe van in de rij staan in winkels en de kerstdrukte. Gewoon kiezen, bestellen, betalen, laten bezorgen of afhalen en dan genieten van de feestdagen. De persoon die het cadeau krijgt zal verrast en enthousiast zijn over jouw kerstpakket. En dat is precies het doel met kerst, toch? Om iemand blij te maken met een creatief en uniek idee.

Ja, toegegeven: er zijn waarschijnlijk nog betere manieren om kerstpakket ideeën te vinden. Maar Kerstmis hoort fantasierijk te zijn en ook een beetje kitscherig, niet waar?


We kijken uit naar jouw bezoek in onze webshop of in de winkel. We wensen je nu alvast fijne kerstdagen!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page