top of page

Online Cadeaupakketten

Zeeuwse Kerstpakketten

Voor bedrijven

Zeeuwser dan ons ga je het niet vinden. Vanuit de Boerderijwinkel in Goes, zijn onze kerstpakketten voor het eerst ontstaan. Nu weten bedrijven in Zeeland ons al jaren te vinden voor hun Jaarlijkse Zeeuwse kerstpakketten.

Wij hebben een breed scala aan Zeeuwse producten die wij gebruiken voor onze pakketten. Toch wel wat anders dan lays chips of een mars reep.

D'a moge m'n hroâs op weze

:Werknemers die we al blij hebben gemaakt

Hoe de pakketten er in de praktijk uitzien

Persoonlijke kerstpakketten

Het is een hele makkelijke stap om naar de groothandel te gaan en daar een standaard pakket af te nemen. Makkelijk zat. Wij kijken er iets anders naar. Wij willen dat ons pakket echt blijft hangen bij jouw werknemers.

Kleine of grote orders

Dit is geen enkel probleem voor ons. Wij maken gebruik van een inpakstraat en zijn dus niet bang voor een bestelling van 1000 cadeaupakketten. Graag zelfs!

Originele verpakkingen

Als er iets belangrijk is in een cadeau pakket is het wel de aankleding. Wij kijken altijd naar nieuwe mogelijkheden, om op deze manier onze pakketen echt op te laten vallen.

Maatwerk

Wat jouw wensen ook zijn, wij garanderen je dat wij kunnen leveren. Maatwerk is een woord dat tegenwoordig teveel wordt gebruikt vinden wij, maar wij durven te stellen dat wij het mogen gebruiken.

Wat onze pakketten uniek maakt:

Alle mogelijkheden, behalve standaard kerstpakketten

Waar wij zelf niet tegen kunnen zijn standaard pakketten, die je helaas heel vaak ziet. Wij hopen jij ook niet! 

Als dat wel zo is zijn wij helaas geen match op het gebied van cadeaupakketten, maar aangezien je onze site hebt gevonden zal dat niet zo zijn.

Laten we bespreken waar jullie

enthousiast van worden!

Er zijn zoveel mogelijkheden met pakketten, laten we daarom samen kijken wat bij jullie past. Els staat voor jullie klaar met allerlei creatieve ideeën! 

Of kom langs voor een bakkie:

bottom of page